Homemade lasagne op tafel in no time. Met dit recept heb je zo eten op tafel met weinig moeite en heerlijk veel groenten.
Wat heb je nodig
250 gr gehakt
1 ui
1 paprika
1 stengel selder
1 klein doosje champignons
2 flessen tomatenpasata
1 soeplepel spaghetti kruiden
1 blokje runds bouillon
1 potje ricotta
250 ml room
1 bol mozzarella
Peper
Half groenten bouillonblokje
Doos lasagne bladeren
Geraspte kaas
Hoe maak je het
Zet de crockpot op braden en bak het gehakt (dit kan ook in de pan)

Snij de ui, paprika en de selder in kleine stukken en bak ze mee met het gehakt. Snij de champignons in schijfjes en bak ze mee, voeg er de tomaten pasata aan toe en meng alles goed door elkaar. Voeg er dan het runds bouillon blokje en de spaghetti kruiden aan toe. Giet de tomatensaus even in een andere schaal.

Mix de ricotta met de room, het groenten bouillonblokje en de peper met een staafmixer.
Giet een laag tomatensaus in de crockpot doe er wat van de witte saus over en dan lasagne bladeren. Bouw zo laagje per laagje verder tot de pot vol zit.

Bedek de bovenkant met geraspte kaas.

Doe het deksel erop en zet hem op slowcooker voor 8 uur op low.
Smakelijk